Taylor Swift și-a luat casa visurilor ei! A costat aproape 20 e milioane de dolari și arată de vis

 

Aproape că nu trece o zi fară să auzim una sau mai multe ştiri despre Taylor Swift, care este în plină ascensiune de caţiva ani. Orice melodie pe care o scoate cântăreaţa devine automat hit şi întreaga lume pare să îi stea la picioare.

Este clar că stârneşte admiraţia sau invidia uneori, iar aceste sentimente vor fi amplificate cand veţi vedea ce locuinţă superbă şi-a cumpărat Taylor Swift în New York!Cei mai mulţi locuitori ai New York-ului stau destul de îngrămădiţi în casele lor, iar vedetele este clar că au parte de nişte apartamente şi case luxoase, ale căror preţuri sunt de neconceput pentru oamenii de rând. Astfel, îndragita cântăreaţa şi-a cumparat nu demult o reşedinţă care este situată la doar 20 m de ocean, în cel mai înalt punct, alături de alte case celebre! Şi nu s-a zgărcit deloc la bani, pentru că a dat pe ea 17.5 milioane de dolari.Casa este imensă de-a dreptul! Are 8 domitoare, 8 şemineuri,  camere pentru staff, la care se adaugă o bibliotecă, o cameră de lucru, sala de fitness, crama, precum şi o piscină situată în partea din spate. Însa, în ansamblu, reşedinţa şi-a păstrat aspectul vintage.


Lemnul masiv întotdeauna va fi un semn al opulenţei, însa totodată creează un lux primitor, nu unul rece şi inaccesibil. Acesta este livingul divei, destul de mare încât să te plimbi cu rolele sau bicicleta prin el. Sunt destule canapele pentru toţi prietenii, iar piesa centrala este fară îndoială şemineul. Din punct de vedere cromatic, nuanţele sunt aprinse, vesele şi se potrivesc perfect cu firea energică a artistei. Şi bucătăria lui Taylor este decorată cu bun gust, iar dacă până acum credeai că vedetele nu prea intră în bucătărie, se ştie că Taylor îşi cheamă prietenele ca să gătească împreună.


Deşi nu se poate spune că această casă e locul în care Taylor Swift îşi petrece cea mai mare parte a timpului, pentru că ea este plecata mai mereu, reşedinţa din Rhode Island e locul în care cântăreaţa organizează petreceri exclusiviste, fie pentrul grupul de prietene, fie pentru alţi oameni din showbiz.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest