Tenul,bată-l vina! Vedetele au probleme grave cu acneea

 

Pe sticlă sunt mereu cochete şi strălucitoare! În intimitatea lor însă, unele vedete au mari probleme atunci când vine vorba de frumuseţe. Tenul este cartea de vizită a unui om, pe care unele vedete se feresc să-l etaleze din cauza problemelor. Haideţi să vedem despre cine este vorba!

Se vor frumoase, dar în unele situaţii, nici machiajul nu le scapă de ochii iscoditori ai publicului. Tenul le-a făcut mari probleme şi au fost taxate imediat.

Cea care a uimit pe toată lumea când a apărut cu faţa plină de coşuri, a fost Elena de la Mandinga. Ea a şi povestit în cadrul unei emisiuni, ce neplăceri are din cauza acestei probleme şi cum colegii au sfătuit-o să-şi lase părul mai pe faţă, să nu se vadă. Totuşi, şatena a spus că urmează un tratament pentru a trata stafilococul de la care i s-a declanşat infecţia.

Nici mezina preşedintelui, Elena Băsescu, nu a fost ocolită de acnee. Problemele ei s-au accentuat după sarcină, însă bruneta merge de câţiva ai la saloane de înfrumuseţare pentru a-şi ţine sub control, coşurile.

Specialista în frumuseţe, Iuliana Luciu, şi medicul dermatolog au venit în platoul emisiunii şi au oferit sfaturi eficiente contra acneei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest