Tily Niculae, într-o situație disperată! În ultima săptămână de sarcină, s-a închis spitalul unde trebuia să nască: „N-am unde să mă duc!”

 

Tily Niculae trece printr-o situație dramatică, din cauza pandemiei de coronavirus! Actrița este posibil să nască din moment în moment, iar spitalul în care trebuia să dea naștere băiețelului pe care îl poartă în burtică s-a închis. Deși caută soluții ca intervenția să aibă loc în siguranță, starea de spirit a vedetei nu este deloc bună.

Tily Niculae ne-a oferit un interviu exclusiv, în care ne-a mărturisit că a trăit un șoc în momentul în care a aflat că maternitatea unde era programată să nască în cursul acestei săptămâni a fost închisă, după ce a fost confirmat un caz al unei paciente cu COVID-19, în interiorul instituției.

„Trebuie să nasc săptămâna asta și cum a aflat toată lumea, unul dintre spitalele cunoscute din București s-a închis, din cauza unul caz depistat de coronavirus și în acest moment, sunt în aer. Dar trebuie să îmi păstrez optimismul și să găsesc soluții. Sunt atât de empatică cu tot ce se întâmplă în acest moment, încât, îmi e și jenă să întreb ce fac medicul ce fac, cum fac. Mă raportez la o persoană care are familia acasă, mă raportez la tot cadrul medical care este în acel spital. Mă gândesc la câte ture s-au schimbat, mă gândesc la cum a putut să fie acea femeie lipsită de responsabilitate și de spiritul civic.” a spus Tily Niculae.

Problemele sunt cu atât mai mari cu cât Tily Niculae trebuie să nască prin cezariană. Pentru că are niște specificații anume, actrița nu poate naște natural, iar intervenția de cezariană reprezintă un risc mult mai mare decât cea naturală, astfel că trebuie să găsească cu rapiditate o clinică unde, operația să se poată desfășura, în siguranță.

„Acum trebuie să îmi caut, dar medicii peste tot sunt supraaglomerați, este nebunie peste tot. Îmi este jenă să dau telefoane și apelez la răbdarea mea și la încrederea că lucrurile vor fi ok, așa cum au fost și până acum. Nu am unde să mă duc, dacă s-ar întâmpla lucrul ăsta acum, nu am o direcție clară.” a completat actrița în interviul exclusiv pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest