Tily Niculae, peripeţii în vacanţă! A fost la un pas să îşi pună sarcina în mare pericol/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Numără zilele până când o să devină pentru a doua oară mămică, dar chiar şi aşa, nu a vrut să renunţe la nicio vacanţă! Tilly Niculae e curajoasă şi nu s-a temut să călătorească până în ultima lună a sarcinii, dar cu toate acestea, nu a fost lipsită de peripeţii în plină sarcină.

Tily Niculae este în culmea fericirii! De când a aflat că urmează să devină mămică pentru a doua oară, actriţa nu s-a abţinut de la absolut nimic, nici măcar de la plăcerea de a călători. În cadrul unui interviu, pentru „Trips and Tricks”, vedeta a povestit cu lux de amănunte că a călătorit până în ultima lună de sarcină.

"Am plecat în foarte multe locuri. În Franţa am plecat la 10 săptămâni, apoi la 14 săptămâni eram în Italia, botezam un copil, apoi la 25 de săptămâni eram în Dubai, apoi la 27 de săptămâni am plecat în Italia, în vacanţa de familie", a spus Tily Niculae.

Dar pentru că odată cu sarcina, vine şi o serie de responsabilităţi, Tily Niculae a fost nevoită să renunţe la una dintre cele mai mari plăceri ale sale în sezonul rece: aceea de a schia. Chiar dacă a încercat să îşi înduplece ginecologul să o lase să se dea cu ski-urile pe o pârtie mai puţin abruptă, aşa cum era de aşteptat, răspunsul acestuia a fost unul negativ.

O altă problemă pe care a întâmpinat-o într-una din vacanţele plănuite de ea şi soţul ei a fost în Dubai, din cauza căldurii. "În Dubai mi-a fost foarte greu. La noi erau 10 grade şi acolo m-a izbit căldura aia", a mai povestit Tily.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest