Toate femeile o vor invidia! Cum arată dressing-ul spectaculos al Andreei Raicu! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Raicu este un role model pentru orice femeie ce iubeşte fashion-ul. Mai mult de atât, în cadrul unui vlog pe care l-a postat pe pagina sa personală, vedeta a deschis uşile dressing-ului imens pe care îl are, unde şi-a prezentat numeroasele perechi de pantofi. Totodată, vedeta a vorbit şi despre cum este corect să îţi asortezi pantofii în funcţie de ţinută.

Una dintre cele mai mari pasiuni ale Andreei Raicu este pentru încălţăminte. Chiar dacă se spune că banii nu aduc fericirea, nu putem spune acelaşi lucru și despre pantofi. Aflată în mijlocul unui maldăr de pantofi, Andreea Raicu a vorbit cu lux de amănunte despre care sunt perechile favorite, cât şi despre cum îşi alege pantofii în funcție de hainele cu care se îmbracă

Andreea Raicu a sărit în ajutorul tuturor domnişoarelor şi doamnelor care nu ştiu cum să se încalţe în functie de outfit-ul pe care şi l-au ales. Aşa că, scoateţi un pix şi un carneţel şi notaţi tot ce spune vedeta, că vă învaţă de bine! Şi mai avem un sfat pentru voi! Dacă nu staţi bine la capitolul temperare, atunci ar fi bine să vă ascundeţi cardurile, căci Andreea Raicu, cu siguranţă, vă va face poftă de shopping!

„Îmi plac enorm pantofii, drept pentru care preferam să îmi cumpăr pantofi, în loc de orice altceva. Dar cu toate că am mulţi, port doar câteva perechi. Şi m-am gândit că dacă viaţa este despre alegeri, alegeri care ne face existenţa mai usoară, m-am gândit sa vă povestesc care sunt pantofii la care ajung ori de câte ori am nevoia să fiu stylish și în acelaşi timp să mă simt şi bine, mai ales dacă am o zi foarte plină.” a spus Andreea Raicu, în cadrul filmuletului postat de aceasta pe pagina personală.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest