Tot adevărul despre operațiile estetice la care a apelat Elena Merișoreanu: “Eu îmi asum tot ce îmi fac!”/ VIDEO

 

Invitată în cadrul emisiunii matinale de la Antena Stars, Elena Merișoreanu a vorbit deschis despre operațiile estetice la care a apelat de-a lungul timpului! Interpreta de muzică populară susține că este o femeie asumată care întotdeauna le va spune urmăritorilor săi modificările pe care și le va face la nivelul feței.

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară de la noi! Chiar și așa, vedeta nu a scăpat de episoadele în care a fost criticată și pusă la zid pentru faptul că a apelat la medicul estetician.

Cu toate acestea, Elena Merișoreanu, asumată ca întotdeauna, a dezvăluit care sunt motivele pentru care a apelat la intervenții estetice. Potrivit spuselor sale, un artist trebuie să arate întotdeauna impecabil, astfel că niciodată nu dă înapoi când vine vorba să își îmbunătățească fizicul.

La ce interveții estetice a apelat Elena Merișoreanu

Interpreta de muzică populară a dezvăluit că i-a trecut pragul medicului estetician chiar săptămâna trecută, unde i-a fost introdus acid hialuronic în frunte și în zona gurii pentru a-i da un refresh chipului.

Mai mult de atât, artista a ținut să precizeze că deși apelează la intervenții estetice, niciodată nu ar exagera cu acestea, de teamă de a nu i se modifica fizionomia.

„Săptămâna trecută am fost la estetician, mi-a băgat acid hialuronic, în frunte și în zona gurii. Eu îmi asum tot ce îmi fac, își fac și fetele tinereu, eu de ce să nu fac. Nu mi-e frică de ace, dar nu mi-aș face operații estetice niciodată sau ceva radical. Nu o fac pentru mine, o fac pentru public. Mă enervează când le văd pe astea tinere cu gogoșile în gură (nr. buze mari)”, a mai spus interpreta de muzică populară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest