Elena Merișoreanu, pe mâinile medicului estetician! La ce intervenție vrea să apeleze: „Eu vreau să arăt bine”

 

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai apreciate interpete de muzică populară din România. Artista susține că oricine urcă pe scenă, în fața oamenilor, trebuie să arate ireproșabil, astfel că nu spune nu intervențiilor de ordin estetic.

Artista de muzică populară a dezvăluit, în exclusivitate prntru Antena Stars că va călca, in curând, pragul medicului estetician, pentru o intervenție cu acid hialuronic la nivel facial. Elena Merișoreanu este de părere că un artist trebuie să aibă grijă de imaginea lui, indiferent dacă are sau nu are evenimente, așa cum s-a întâmplat în 2020 din cauza pandemiei de coronavirus.

„Merg și eu zilele astea la un estetician. Nu îmi fac operații, dar îmi fac un acid hialuronic pe ici pe colo. Oricum de cântat deocamdată nu avem, dar eu vreau să arăt bine. Așa cum ma sitm eu. Eu vreau să arăt bine. Trecutul nu are viitor și vârsta este doar o cifră.”, a spus Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Elena Merișoreanu, operată de urgență!

Interpreta de muzică tradițională va fi operată de urgență, la picior, din cauza durerilor crunte cu care se confruntă. Elena Merișoreanu a dezvăluit că totul se trage de la pantofii cu toc la care nu renunță, în ciuda disconfortului pe care i-l cauzau.

„M-a afectat că am cântat toată viața pe tocuri. Aveam și matineu și seara, cu pantofii în picioare și nu îi mai dădeam jos până nu se termina spectacolul. Am fost atât de drastică cu mine, să fiu aranjată, că publicul de asta plătea!”, a spus Elena Merișoreanu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest