Elena Merișoreanu se operează de urgență, din cauza pantofilor cu toc: „Am fost mult prea drastică!”/ VIDEO

 

Elena Merișoreanu urmează să fie supusă unei intervenții chirurgicale la picior, din cauza pantofilor cu toc! Interpreta de muzică populară a vorbit cu lux de amănunte despre starea sa actuală de sănatate!

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară de la noi. Dar ca să ajungă la nivelul la care este astăzi, a fost nevoie de foarte multe sacrificii din partea ei. Atât pe plan persoanal, cât și în ceea ce privește imaginea artistică.

Intepreta de muzică tradițională a mărturisit că deși avea dureri crunte atunci când purta pantofi cu toc o zi întreagă, nu renunța la încălțămintea elegantă din respect pentru oamenii care plăteau bilete ca să îi vadă prestația artistică.

„M-a afectat că am cântat toată viața pe tocuri. Aveam și matineu și seara, cu pantofii în picioare și nu îi mai dădeam jos până nu se termina spectacolul. Am fost atât de drastică cu mine, să fiu aranjată, că publicul de asta plătea!”, a spus Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu, operată de urgență!

Vedeta va fi supusă intervenției chirurgicale în luna februarie, din cauza durerilor cu care se confruntă. Deși este conștientă de faptul că un sfert de an va fi nevoită să facă recuperare, Elena Merișoreanu este sigură că va trece și peste această cumpănă.

„Luna viitoare mă duc să m operez. E păcat sa suport dureri când am atâtea posibilitați. Cel mai greu e recuperarea. Trebuie să nu pășești pe picior. Vreo 3 luni de zile trebuie să fac gimnastică, recuperare. Am amânat, dar acum nu mai.”, a spus Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest