Tot ce e mai bun pentru ele! Tristan și Cobra Tate le pun lumea la picioare iubitelor. Ce gest au făcut, în public VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

De necrezut!  Tristan și Cobra Tate s-au cumunţit! Dacă nu ne credeţi, avem şi dovada că nu mai sunt aşa cum au fost! Bine, este şi ceva la ce nu pot renunţa: aroganţele. Iată ce gest au făcut milionarii pentru iubitele lor, în public!

Paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe Tristan şi Cobra Tate într-o ipostază extrem de rară. Recent, cei doi şi-au invitat iubitele pe terasa unuia dintre cele mai tari localuri din Bucureşti, unde s-au delectat cu băuturi care de care mai fine.

Ca într-un film cu miliardari, Tristan şi Cobra Tate au fumat trabuc şi au stat la poveşti alături de iubitele lor. Preţ de câteva ore s-au simţit excelent unii în prezenţa celorlalţi. Tristan Tate împreună cu iubita lui au fost primii care s-au ridicat de la masă. După ce au părăsit locaţie, dar înainte de a pleca fiecare spre casa lui, aceştia şi-au arătat afecţiunea, în public. S-au sărutat de mama focului, fără să le pese de cei din jur.

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, milionarul a mărturisit că îşi doreşte să aibă copii: „În următorii 2-3 ani îmi doresc să am copii, dar nu mă căsătoresc acum, nu am de gând să mă căsătoresc acum”, a declarat Tristan Tate, care a adăugat: „Cred foarte tare că este datoria mea, ca bărbat, să am copii, mai ales băieţi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest