Tot ce trebuie să știi despre depuneri la jocurile de noroc (p)

 

Se spune că distracția costă, iar jocurile de noroc nu fac excepție. Cazinourile online permit oricărei persoane care are un telefon și acces la internet să se distreze cu niște costuri accesibile, în confortul propriei case sau în orice alt loc. Jocurile de noroc online oferă avantaje și din prisma ofertelor, dar și a metodelor de depunere a banilor. Este bine să te interesezi ce presupune o metodă de plată înainte de a o adopta sau de a-ți face cont pe un site de gambling care o permite. În rândurile care urmează vei descoperi tot ce trebuie să cunoști despre depuneri în contul cazinourilor online.

 

Ce presupune un depozit la un cazino online

Înscrierea pe o platformă online de jocuri de noroc este primul pas spre distracție de cel mai înalt nivel. Ai grijă, însă să-ți validezi identitatea în intervalul de 30 de zile impus de lege. În caz contrar, contul îți va dispărea și banii depuși se vor duce în vistieria statului. Validarea îți aduce de multe ori un bonus fără depunere, care nu presupune încărcarea unei sume, ci doar costuri care țin de cerințele de rulaj, conform regulamentului. Găsești pe https://cazinoz.ro/bonusuri-fara-depunere/ mai multe detalii despre acest tip de recompense, în funcție de fiecare cazino.

Care sunt pașii necesari pentru depozitarea unei sume la un cazino online

În cazul în care nu depui banii la un ghișeu, un punct de plată, o agenție fizică ori direct în contul cazinoului la sediul unei bănci, ai de parcurs, în general, aceiași pași:

1. Intră în contul de jucător deschis la cazino sau fă un cont nou.

2. Apasă pe butonul care duce la pagina de depunere. Acesta poate fi numit depozit, tranzacții, depunere, casierie, organizare fonduri etc. 

3. Selectează metoda de plată pe care o dorești.

4. Introdu sau alege suma pe care vrei să o depozitezi.

5. Completează câmpurile necesare, dacă acest lucru îți este solicitat.

6. Aprobă și finalizează tranzacția.

Cum poți depune bani la un cazino online

Există mai multe metode prin care poți depune bani în contul unui cazino. Unii operatori de jocuri de noroc permit mai multe modalități de plată, în timp ce alții au un număr limitat. Pentru a satisface clienții, majoritatea cazinourilor caută permanent noi moduri prin care să faciliteze depunerea de bani. Cele mai populare mijloace de a depune bani într-un cazino sunt:

Transfer bancar. Dacă nu ai un card asociat contului bancar sau nu vrei să-l folosești pentru pariuri, poți transfera bani direct din bancă. Prin aplicațiile de homebanking operațiunile sunt simple și nu există limită minimă de transfer. Banii nu ajung imediat în cont, ci în una până la 10 zile lucrătoare.

Card bancar. Depunerea prin intermediul cardului este cea mai folosită, pentru că nu necesită vreo aplicație și se face instantaneu. În funcție de bancă, există o limită inferioară și un plafon superior al sumei care poate fi încărcată.

Portofele virtuale. Aceste instrumente moderne permit păstrarea și transferul banilor rapid, în condiții de securitate crescută. Skrill și Neteller sunt portofele populare, pe care le acceptă multe cazinouri din România. 

Paysafecard. Această cartelă preplătită are la bază același principiu folosit și în cazul cartelelor de telefonie mobilă. În schimbul unei sume, clientul primește o cartelă cu un PIN format din 16 cifre, prin intermediul căreia depozitează banii direct în contul de cazino. 

 

Depunerea banilor destinați jocurilor online nu este dificil de realizat. Trebuie să urmezi câțiva pași și să alegi o metodă de plată convenabilă pentru tine. În orice situație, nu uita să joci responsabil. Alocă un buget pe care ți-l permiți și limitează timpul de joc astfel încât să nu îți afecteze activitățile cotidiene. Dacă simți că pierzi controlul, vorbește cu apropiații și solicită ajutor specializat.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest