Tot ea e prințesa prințului! Denisa Nechifor, chef ca în povești!

 
+2 click pentru
galerie

Trei zile şi trei nopţi. Atât a petrecut Denisa Nechifor cei 30 de ani.Schimbarea prefixului a fost un motiv de mare bucurie, mai ales că blondina i-a avut alături de cei mai mulţi dintre prietenii apropiaţi. Aceştia au răsfăţat-o cu cadouri, dar şi cu o urare predestinată!


Denisa Nechifor şi-a sărbătorit ziua de naştere de două ori, că doar una e fosta iubită a lui Adrian Cristea. De fapt sunt ele mai multe, dar numai una i-a oferit un copil până acum! În orice caz, blondina se ţine de chefuri ca în basme. Pentru că nu toţi prieteni au putut ajunge la prima petrecere dintr-un club de fiţe din Capitală, sărbătorita a organizat încă o masă festivă la un restaurant de lux.


Invitaţii a fost numai unul şi unul, printre care Anamaria Prodan împreună cu soţul ei, Laurenţiu Regehcampf. Aceştia au cadorisit-o pe sărbătorită cu daruri scumpe: câteva diamante sub forma unor cercei, dar şi un tort în formă de prinţesă.


„Prietenii mi-au făcut o surpriză aducându-mi un tort pe care era o prinţesă făcută din marţipan. Au fost foarte haioşi când mi-au cântat La mulţi ani şi în loc de Denisa, au strigat Trăiască prinţesa."


Păi nu e nimic haios în asta, Denisa dragă. Se pare că tu vei rămâne prinţesa Prinţului, indiferent de femeile care se vor perinda prin aşternuturile lui Cristea. Şi prietenii tăi se pare că ştiu asta!
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest