Tristan Tate s-a pozat gol pușcă și s-a pus pe internet! E mândru din cale-afară de modul în care arată/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Tristan Tate a renunțat la haine, dar și la inhibiții! Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu s-a pozat gol pușcă și a postat imaginea pe internet, iar comentariile și inimioarele din partea fanelor înfocate au curs valuri!

Chiar daca este unul dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul autohton, Tristan Tate a reușit să șocheze prin ultima apariție! Pentru că este conștient de atuurile fizice pe care le are și nu a dat în lături când a venit vorba să le arate și persoanelor care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

Pentru Tristan Tate n-a contat nicio secundă că a plouat sau că bătea vântul! Afaceristul a ieșit pe balcon cu o sticlă de șampanie în mână și fără niciun centimetru de material textil pe el, dar nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, căci imaginea de mai jos stă drept mărturie.

Ce putem să vă zicem însă, este faptul că afaceristul le-a făcut dimineața mult mai frumoasă admiratoarelor sale care au înroșit butonul de inimioare și au lăsat comentarii care mai de care mai fierbinți.

”Mi-am pus ochelari, am zis că nu văd bine😍😍”, ”Știi că arăți al naiba de bine”, au comentat fanele afaceristului.

Protagonistul unei alte imagini controversate

Nici bine nu fusese declarată stare de urgență în România, că Tristan Tate se refugiase în casă cu mai multe domnișoare, una mai sexy ca alta. Mândru din cale-afară de femeile care se aflau cu el în pat, afaceristul s-a lăsat pozat într-o altă ipostază deloc ortodoxă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest