Tudorel Filimon, pe mâna cămătarilor. „Nea Popa” a ajuns în pragul disperării, după ce a pierdut tot ceea ce avea/ VIDEO

 

Tudorel Filimon este unul dintre actorii cunoscuţi din România! Cel supranumit „Nea Popa” se află în pragul disperării, după ce s-a împrumutat la bănci, însă a ajuns pe mâna cămătarilor. În încercarea de a se salva, şi-a pus gaj toată agoniseala de-o viaţa, dar a pierdut tot ceea ce avea.

Timp de 40 de ani a încântat publicul larg cu spectacolele sale. Însă, pentru Tudorel Filimon faima nu l-a ajutat prea mult. "Nea Popa" a rămas falit, deși abia reușise să-și ia problema cămătarilor de pe cap. Actorul a intrat în noul an cu câteva datorii, despre care s-au aflat mai multe detalii abia acum. Se pare că de această dată este vizată și soția sa, iar veștile nu sunt deloc bune.

După ce a scăpat de cămătari, artistul a dat de o belea mai mare! Suma de bani pe care trebuie să o achite în prezent este una foarte mare, fiind foarte posibil și ca soția lui Tudorel Filimon să fie executată silit. În urma procesului pierdut, cunoscutul actor a ajuns pe lista datornicilor cu suma de 19. 000 de lei pentru un contract de împrumut încheiat in 2017 şi neacoperit până azi. Şi asta nu este tot, pe lângă suma stabilita actorul a fost anunţat că la suma datorată se va adăuga şi taxa pentru executarea silită.

Actorul a povestit că a împrumutat 30.000 euro și a ajuns să piardă o casă și două terenuri în Ilfov, practic munca lui de-o viață, tot ce a a agonisit a pierdut, asta pentru că societatea de la care împrumutase banii a vândut creanța.

„Am împrumutat nişte bani, nu de la cămătari, de la o bancă, şi neplătind sigur că acestia au apelat la cămătari şi m-au executat, dar se pare că au fost prinşi toţi. Au fost nişte probleme mari acum vreo 4 ani, dar am trecut peste ele. Între timp banda aceea de câmătari a fost prinsă şi procesul a trecut de la civil la penal.” a spus Tudorel Filimon, în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” în urmă cu ceva timp.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest