Un DJ super faimos, îndrăgostit până peste cap de soția sa româncă! Unde s-au autoizolat ca să își trăiască dragostea

 
+2 click pentru
galerie

Unde a dus-o DJ-ul super faimos pe soția sa româncă, după ce au făcut nuntă de un sfert de milion de euro. Viața lor se împarte între concerte în toată lumea, vacanțe de vis și întâlniri cu celebrități, iar acum s-au izolat în locuința luxoasă pe care o dețin, tocmai peste ocean.

Din cauza pandemiei de coronavirus, Adina Butar și Markus Schulz s-au autoizolat în Miami, unde duc o viață de vis. Că la cum arată apartamentul luxos, am putea spune că e mai mult de o vacanță pentru cei doi și pe bună dreptate, căci cine nu și-ar dori o asemenea autoizolare.

Markus Schulz o răsfață pe soția sa, din plin și se bucură de cele mai frumoase priveliști alături de partenera de viață. Adina Butar trăiește cea mai frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul de viață, care este unul dintre cei mai cunoscuți DJ americani, de origine germană.

Colaborarea artistică pe care au avut-o, i-a legat foarte mult, iar acum formează unul dintre cele mai fericite și de nedespărțit, cupluri din showbiz-ul international. Mai mult decât atât, Adina este o muză pentru celebrul DJ și îl inspiră în crearea pieselor.

După o relație de mai bine de 5 ani, Markus a cerut-o în căsătorie pe Adina, chiar în timpul unui show. Fără să stea prea mult pe gânduri, ea a spus „da!”, iar de acolo a început povestea lor de dragoste împreună pentru totdeauna.

La doar un an după cererea în căsătorie, Markus Schulz și Adina Butar și-au unit destinele într-un cadru de poveste, pentru că și-au dorit să aibă o nuntă de vis. Lucru care le-a și reușit. Astfel că pentru evenimentul din Ibiza, cei doi au închiriat un resort de lux pentru câteva zile, iar toți invitații au fost răsfățați cu fel și fel de tratamente. La doar câteva luni de la fastuoasa nuntă, cei doi au mărturisit că își doresc să devină și părinți.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest