Un fost mare fotbalist nu ține cont de reguli și sfidează pandemia de coronavirus! A petrecut până la răsărit cu prietenii! VIDEO

 

Cu toate că autoritățile recomandă să nu ieșim din casă decât în cazul unor urgențe, nu toată lumea se supune! Paparazzii Spynews.ro au surprins un mare fotbalist, care a petrecut până dimineața cu amicii, în plină pandemie de coronavirus!

În timp ce majoritatea oamenilor s-au izolat de frica răspândirii infecției cu coronavirus, un mare fotbalist s-a decis sa iasă la șpriț cu prietenii. Miodrag Belodedici, căci despre el este vorba, a fost surprins de paparazzii Spynews.ro, într-un supermarket din Capitală, în timp ce cumpăra o sticlă de vin. La scurt timp după, fotbalistul s-a întâlnit cu prietenii lui într-un local, unde au stat la taclale și la un pahar de tărie, până dimineața.

După ce s-a spart gașca, Miodrag Belodedici a urcat în bolidul său de lux și a plecat spre o benzinărie, unde a alimentat. Dar nu vă imaginați că autovehiculul pe care îl detine este orice mașină! Fostul mare fotbalist deține un bolid de peste 80.000 de euro. Iar odată ce a făcut plinul „bijuteriei” pe patru roți, Miodrag Belodedici s-a îndreptat spre casă.

Divorțul „l-a ars”

După ce a divorțat de Sandra Macovescu, femeia care i-a dăruit și un copil, Miodrag Belodedici l-a lăsat fară jumătate din averea pe care a strâns-o de-a lungul timpului din cariera sportivă și nu numai. Printre bunurile obținute de fosta parteneră de viață, la partaj, s-a numărat și casa din Valencia, pe care fostul mare fotbalist o achiziționase pe vremea când activa la cel mai titrat club din oraș.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest