Un nou divorţ în showbiz? Oana Zăvoranu, dezvăluiri exclusive despre mariajul cu Alex Ashraf, după ce şi-au şters toate pozele împreună! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

După ce Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf şi-au şters toate pozele pe care le aveau împreună de pe reţelele sociale, în presă a început să se vehiculeze că între cei doi lucrurile nu mai funcţionează deloc, aşa cum ar trebui! Astfel încât, foarte multă lume s-a întrebat dacă va fi vorba de un nou divorţ în showbiz!

Nu este pentru prima oară când Oana Zăvoranu şi Alex Ashraf trec prin momente delicate, care sunt fireşti în orice cuplu. Însă putem spune că de fiecare dată, în cazul lor, avem aceeaşi poveste. Cei doi şi-au şters, din nou, toate fotografiile pe care le aveau împreună pe instagram, iar noi avem dovada.

Nu mai există nicio urmă de vreo poză cu cei doi, de parcă nu ar fi fost niciodată împreună! Conform surselor, se pare că problemele şi certurile au început în urmă cu un an şi mai mult de atât, Oana Zăvoranu l-ar fi dat fi dat afară din casă! La scurt timp s-au împăcat şi au decis să mai dea o şansă căsniciei.

Din păcate, problemele nu au fost soluţionate pe deplin şi s-au accentuat, iar fiecare a avut lucruri de reproşat celuilalt. Tot informaţiile din presă vorbesc despre faptul că va fi extrem de greu să mai găsească un numitor comun şi să se reîmpace. Dar pentru ca de fiecare dată când a fost nevoie, Oana Zăvoranu a luat cuvântul şi a infirmat sau a confirmat zvonurile, în urmă cu ceva timp, vedeta a făcut acelaşi lucru, atunci când au dat de înţeles că s-au separat, după ce şi-au şters pozele împreună.

„Suntem bine! Eu în ultima perioadă m-am concentrat foarte mult pe carieră pentru că până la urmă trebuie să facem bani, că banii te fac și mai frumos și mai deștept. (...) Noi suntem ok, suntem cei care am vrut noi să fim: frumoși, tineri. Eu sunt mai tânără, oricum. Deci, suntem bine. Da, la un moment dat nu ne mai urmăream pe Instagram. Da, avem niște chestii de copii câteodată. Sunt chestii care sunt cele mai la îndemână pe care le poți face ca să faci o nefăcută”, a spus Oana Zăvoranu la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest