Unde a dus-o Alex Bodi pe Bianca Drăguşanu, după împăcare! Imagini incendiare cu vedeta şi milionarul VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

În urmă cu câteva zile, Alex Bodi anunţa despărţirea definitivă dintre el şi Bianca Drăguşanu, dar iată că cei doi s-au împăcat! Iar paparazzii Spynews.ro au surprins imagini inedite! Iată ce au făcut Bianca şi Alex Bodi, după ce au anunţat că, de fapt, nu s-au despărţit!

Cei doi amorezi au mers împreună la shopping. Dar nu doar ei doi, ci au ieşit în mall împreună cu una dintre fetiţele afaceristului. Unul dintre magazinele vizate de cei trei a fost unul în care se vindeau device-uri de ultimă oră. Au intrat în acesta, au vorbit cu un reprezentant care cunoştea produsele şi s-au documentat în privinţa unui produs, pe care şi-l doreau.

După ce s-au lămurit, au plecat. Nu ştim dacă este vorba de un viitor cadou pentru Bianca Drăguşanu, dat fiind că s-au despărţit dintr-o „greşeală” de-a lui, dar oricum ar fi, norul speculaţiilor s-a risipit. Chiar dacă multă lume paria că nu o să le ţină relaţia, iată că cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată, iar blondina este o femeie extrem de răsfăţată. Fix cum merită.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest