Unde a fugit Lidia Buble, după ce a fost trimisă în judecată pentru dare de mită?! Ce a postat artista

 


Lidia Buble a plecat din București, după ce a fost trimisă în judecată pentru mituirea a doi polițiști. Cântăreața a postat mai multe mesaje pe Instagram, printre care câteva foarte emoționante. Artista nu este în cea mai bună formă, chiar dacă se bucură de succes la Asia Express și e în plin proces de promovare cu o nouă piesă.

Vedeta tv a postat pe Instagram mai multe InstaStory-uri în care promova apariția sa la Asia Express. Pe Instagram, artista a postat imagini și cu surorile sale, Diana și Lorena, dar și scene din casa părintească. Pentru că perioada aceasta este una destul de dificilă, Lidia Buble a decis să plece la părinți, în Deva. 

Până la urmă, unde este mai bine ca acasă? Și pentru că este acuzată de mituirea a doi polițiști, cântăreața a simțit nevoia să se conecteze cu familia ei, în special cu părinții săi, cu care are o legătură specială. În toată cariera sa profesională, dar și după ce au apărut scandalurile cu Răzvan Simion, familia i-a fost alături Lidiei Buble, chiar dacă face parte dintr-o comunitate religioasă penticostală.

Lidia Buble are 10 frați, cu care ține legătura frecvent și cu care se vizitează des. Artista și-a luat una dintre surori, pe Estera Buble, la Asia Express, cu care face o echipă de senzație. În filmulețele postate pe InstaStory, artista a povestit și despre școala în care a învățat. „Câți copii am bătut eu aici. Vai, asta e școala în care am fost eu. Aici am făcut eu clasele primare.”, a spus Lidia Buble.

Cel mai impresionant lucru din clipurile postate pe internet sunt citatele din Biblie pe care artista le-a postat. În această perioadă grea, cântăreața a ales casa părintească și calea ui Dumnezeu. Artista, deși are probleme cu legea, urmează să lanseze piesa „Extrapolăm”, pe care o promovează intens pe rețelele de socializare. 
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest