Unde au dispărut Keo şi Misty, după ce au devenit părinți! Motivul pentru care nu mai apar la TV VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

După scandalul de proporţii cu Andreea Bălan, nimeni nu credea că Misty şi Keo vor mai rămâne un cuplu. Şi nu doar că încă formează un cuplu, ci şi-au schimbat stilul de viaţă radical. Au construit familia la care au visat, au o fetiţă împreună şi se declară extrem de fericiţi şi împliniţi. Cu toate acestea, au dispărut brusc de sub lumina reflectoarelor. Motivul? L-au spus, într-un interviu, in exclusivitate, pentru Antena Stars.

Cu un început de relaţie plin de încercări şi controverse, iată că Misty şi Keo sunt mai fericiţi ca niciodată, chiar dacă nimeni nu le dădea nicio şansă. Cei doi au preferat să pună familia pe primul plan, aşa că s-au îndepărat de lumea showbiz-ului pentru a se dedica în totalitate celor dragi.

„Se nasc în tine nişte emoţii pe care nu ti le poţi imagina înainte. Este un sentiment extraordinar, într-adevăr este o bucurie extraordinară. Deci este cea mai frumoasă. E o minunată, o prinţesă şi chiar am rămas extraordinar de surprins de cât de frumos poate să fie un bebeluş.” a spus Keo, despre micuţa lui.

„Ne mai certăm şi noi, dar ne împăcăm repede. Nu ţinem la ceartă. Îmi pierd câteodată răbdarea, dar după ce mă calmez, mă port ca şi când nimic nu s-ar fi purtat. Şi compatibilitatea şi chimia înseamnă să te înţelegi, să te potriveşti, să te iubeşti cu omul respectiv.” au mărturisit Keo şi Misty, pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest