Unde e Liviu Vârciu și ce s-a întâmplat cu el? Actorul, de nerecunoscut, din cauza pandemiei de coronavirus/ VIDEO

 
+4 click pentru
galerie

Mai, mai, să nu îl recunoaștem! Este cunoscut faptul că Liviu Vârciu a avut întotdeauna priză la public și oriunde merge, face atmosferă. Dar iată că în ciuda faptului că l-am văzut mai mereu pus pe glume și pe șotii, actorul poate fi și serios! Iar imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau drept mărturie! 

Chiar dacă ne aflam în plină pandemie de coronavirus, Liviu Vârciu nu stă o clipă degeaba. Așa se face că în urmă cu puțin timp, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe artist foaarte ocupat. Îmbrăcat lejer, în negru și cu masca de protecție, dar la fel de „la modă”, așa cum ne-a obișnuit, vedeta a ieșit din casă pentru a face treabă.  

Liviu Vârciu a mers în oraș pentru a face cumpărături, dar cum a ajuns acasă, s-a și apucat de treabă. Imediat cum a parcat mașina, artistul  a început să descarce materialele de construcții pe care le-a achiziționat.

Și după atâta muncă, parcă s-a și încălzit, astfel că Liviu s-a lăsat doar în tricou și și-a dus ce avea de făcut la bun sfârșit. După ce a terminat, artistul a avut grijă să închidă portbagajul mașinii, cât și poarta, semn că „distracția” abia atunci începea. Ce putem să spunem decât? Spor la treabă și ține-o tot așa, Liviule!

Tată pentru a treia oară

Cel mai mare vis al lui Liviu Vârciu a devenit realitate! Actorul va deveni tată pentru a treia oară, dar de data aceasta, va avea un băiețel! Și pentru că mereu a susținut că își dorește să aibă și un băiat, pe lângă cele două fete frumoase, fericirea actorului nici că putea fi mai mare de atât!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest