Valentina Pelinel a ajuns de urgență la spital și merge în cârje: "Am avut o operație..."

 

Valentina Pelinel a speriat pe toată lumea, după ce s-a filmat în cârje. Partenera lui Cristi Borcea a făcut primele declarații despre starea sa de sănătate. Iată ce a pățit vedeta de a ajuns într-o așa situație dificilă. Totul ar pornit cu ani în urmă.

Valentina Pelinel a luat pe toată lumea prin surpindere cu un filmuleț. În videoclip se putea observa faptul că vedeta de televiziune avea piciorul bandajat și mergea în cârje. Fanii s-au întrebat imediat ce s-a întâmplat cu aceasta. Astfel, soția lui Cristi Borcea a decis să ofere primele declarații despre starea sa de sănătate.

Se pare că frumoasa blondină a suferit o operație la picior, iar la momentul actual este în perioada de recuperare.

„Sunt foarte ok. Am avut o operație de ligament încrucișat anterior și sunt cu piciorul în orteză, mi-e un pic greu să mă mișc. Acum 8 ani mi-am franjurat ligamentul într-un accident la ski și mi-a fost bine 8 ani, am făcut sport, am dus două sarcini și gemelare. Între timp s-a rupt, cum era de așteptat, pentru că eu sunt o persooană activă, fac mult sport, am făcut și sporturi de contact. A trebuit să fac această operație pentru că nu pot să fiu o persană sedentară. Vreau să mă mișc, vreau să fac sport la nivelul la care am făcut până acum și pentru asta era necesară operația', a spua Valentina Pelinel, la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest