Valentina Pelinel mărturiseşte! De unde sunt banii pentru costurile sarcinii de fapt

 

În presă se zvoneşte că naşterea Valentinei Pelinel este pregătită de Cristi Borcea din închisoare. Vedeta a spus tot adevărul despre naştere şi despre data când micuţul va veni pe lume.

Valentina Pelinel a intrat în direct în emisiunea "Star Matinal" şi a vorbit despre ultimele zile înainte de a naşte. Operaţia de cezariană nu este o opţiune pentru ea, decât în cazul în care vor apărea complicaţii la naştere. Pentru vedetă, este foarte important ca bebeluşul să vină pe lume atunci când îşi doreşte.

"Niciodată n-am avut rapoartele medicale în data de 29, nu ştiu cine a decis. N-a fost niciodată data aceasta, a fost în apropiere, ceea ce înseamnă plus sau minus 14 zile de la data asta. Nu ştiu cine tot aruncă ştiri de genul ăsta, eu am o asigurare medicală. Costurile naşterii şi costurile aferente sarcinii au intrat în asigurare. Eu mă simt bine. E puţin mai greu cu somnul în ultima lună, dar în continuare mă ajut de Luminiţa Nicolescu care tocmai a fost la voi, bine că aţi trimis-o la sală, şi eu trebuie să merg. Facem exerciţii speciale, respiraţii, să mă ajute şi la naştere. Am putut să rămân activă, să mă simt bine... Acum fac ce e important pentru sănătatea mea şi a bebeluşului. Cel mai important e să fie bebe bine, fac tot posibilul să nasc natural. În fiecare zi se spune altceva despre bine. Mă gândesc că numele meu îl citeşte lumea, dar nu cred că lumea mai cade aşa simplu în plasă. N-am luat nicio măsură, dacă e la ordinea zilei ce ar fi să fac, un ping-pong dintr-ăsta toată ziua... Nu mi-e frică acum, nu ştiu cum va fi în ziua în care mă apucă. Vreau să încerc, aşa e dat să fie dat pe pământ. Eu am încredere că aşa vrea Dumnezeu, dar dacă apare ceva, medicul îmi va spune şi am să-i urmez sfatul. În ultima lună mă mişc mai greu în pat din cauza burţii şi nu vreau să-l rănesc pe bebeluş, dar în afară de asta, nu am voie să mă supăr pe răutăţile oamenilor. Ştii tu cum e cu răutatea, vine din frustrarea, şi frustrarea dintr-o viaţă nefericită", a mărturisit Valentina.

Valentina Pelinel a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, iar în ultima vreme s-a speculat că ar avea o relație amoroasă cu fostul acţionar al clubului Dinamo, Cristi Borcea. Blonda l-ar fi vizitat în numeroase rânduri la închisoare, ultima oară înainte de Revelion. La începutul anului, a șocat pe toată lumea atunci când a anunțat că va deveni mamă pentru prima dată. Mai mult decât atât, presa mondenă susţine că acesta ar fi tatăl copilului.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest