Valentina și Cristi Borcea, prima apariție împreună la TV! Detalii din intimitatea mariajului lor: „Am trecut printr-un război”/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Valentina și Cristi Borcea au apărut pentru prima dată împreună la TV! Cei doi au oferit detalii neștiute din intimitatea mariajului lor și au vorbit deschis despre greutățile pe care le-au întâmpinat în viața de cuplu, cât și despre cum au reușit să rămână împreună indiferent de obstacolele pe care le-au avut de depășit.

Valentina și Cristi Borcea s-au ținut de mână permanent și au vorbit cu lux de amănunte despre cum a functionat relația lor, în timpul încarcerării fostului acționar al echipei Dinamo.

„Pe noi distanța ne-a unit. Când iubești ai putere. Și în cazul nostru, am trecut printr-un război, dar Cristi m-a prevenit și mi-a zis că dacă vreau să fiu alături de el o să fie un razboi greu de dus. Și am știut că vreau să fiu alături de el și el mi-a fost alături și acum suntem împreună.” a spus Valenina Pelinel, în exclusivitate, pentru Antena Stars.

Cristi Borcea a dezvăluit că după ce s-a dat sentința a vorbit cu partenera sa de viață și i-a spus că este dispus să îi redea libertatea, dat fiind că urma să stea 6 ani și 4 luni în închisoare. Dar pentru că dragostea a fost mai puternică decât orice obstacol, Valentina Pelinel nu a vrut să renunte la el și așa au ajuns până în punctul de fața.

„Am avut piedici dar la mine a fost un moment când mi-am dat seama că s-a anunțat sentința și trebuia să merg la penitenciar. I-am spus că este frumoasă, deșteaptă, i-am spus că nu are cum că sunt 6 ani și 4 luni. Atunci mi-a spus că nu o interesează nmic și că vrea să fie cu mine indiferent de greutăți.

I-am spus că vor fi bombe, va fi tăvălită, că este o fire caldă, sensibilă. La mine e tranșee. După ce am avut discuția cu ea și mi-a spus că este pregătită pentru orice, atunci mi-am dat seama și am fost sigur că va rămâne cu mine și va fi femeia cu care voi fi pentru totdeauna.” a spus Cristi Borcea.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest