Vali Bărbulescu, de nerecunoscut! Cel care i-a „furat” femeia lui Florin Pastramă a făcut o schimbare radicală de look! VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Vali Bărbulescu este cunoscut atât pentru muzica pe care o creează în calitate de DJ, cât şi pentru faptul că i-a „suflat” femeia lui Florin Pastramă. Fanii acestora nu îl vor mai recunoaşte, după ce vor vedea schimbarea radicală de care a avut parte.

Vali Băbulescu şi Florin Pastramă au luptat pentru dragostea Otnielei Sandu, un război în care celebrul DJ a a câştigat. Acum artistul nu mai arată deloc ca în timpurile în care se duela pentru iubirea Otnielei. Acesta a făcut o schimbare de look, atât de mare, încât nici admiratorii nu îl vor mai recunoaște. După ce s-a chinuit destul de mult timp să aibă o podoabă capilară bogată, Vali Bărbulescu s-a afişat la un eveniment monden cu o nouă frizură. Ca un bărbat fatal al generaţiei actuale, Barbulescu purta o conversaţie cu o tipă sexy, în timp ce ţinea berea şi ţigara în mâna dreaptă, iar mâna stângă, în buzunar.

Dacă analizăm din punct de vedere al comunicării nonverbale, domnişoara cu care discuta acesta, părea că nu se simte deloc în largul ei, dar Vali Bărbulescu nu părea că a conştientizat acest lucru şi a continuat să povestească, în timp ce sorbea din bere şi pufăia din ţigară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest