Vecina Cristinei Ţopescu, amănunte incredibile despre cum şi-a dat seama că trebuie să sune la 112! „Am intrat în panică”

 

Cristina Ţopescu a fost una dintre cele mai cunoscute jurnaliste din România, motiv pentru care vestea morţii ei a luat prin surprindere pe toată lumea. Regretata ştiristă a decedat subit, la vârsta de 59 de ani, fără a avea pe nimeni alături, iar trupul neînsufleţit a fost descoperit în locuinţa ei din Otopeni, după ce o vecină a sunat la 112.

Diana Maria, vecina şi o bună prietenă a regretatei jurnaliste, a fost cea care a apelat la numărul de urgenţă, după ce mai bine de trei săptămâni, nu mai ştia nimic de aceasta. Cristina Ţopescu obişnuia să stea destul de mult pe internet, iar absenţa pe reţelele sociale i-a dat de bănuit femeii.

Pentru că era nimic ieşit din comun ca ştirista să nu răspundă cu zilele la telefon, Diana Maria nu a avut motive să se panicheze şi nici să alerteze autorităţile mai devreme. "Numele meu este Diana Maria. Administrez pagina creată de mine pentru Cristina Topescu, in urma cu câțiva ani.

Cristina care imi este prietena și vecină. Eu am sunat la 112. (...)

În cursul zilei de astăzi, 13 ianuarie, vă voi da informațiile reale despre ultimii 4 ani din viata Cristinei și despre cum am ajuns să sun la numărul de urgență. Nu vă așteptați la picanterii și mizerii!

Vă mulțumesc anticipat.

-----

Cris avea obiceiul de a schimba planurile in ultima secunda si sa nu sune. Avea mai multe invitații, nu știa unde va merge de Crăciun și Revelion. In plus, așa era Cristina. Cateva zile, cat au avut telefoanele baterie, suna in gol. Si s-a mai întâmplat asta de multe ori. Să nu dea semn si două săptămâni, apoi să sune și sa povestim.

Astăzi am intrat in panică pentru că toate erau inchise, ori un telefon care sa nu mearga era pentru ea o dramă. Așa e Cris.

-----

(...) Cris nu s-a sinucis.

A trecut Sus alături de cățeii ei, așa cum voia sa se întâmple cand ii va veni ceasul.", a scris femeia care a anunțat dispariția Cristinei Țopescu, printr-un apel la 112, pe Facebook.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest