Vecinii lui Costin Mărculescu sunt îngroziți! Ce s-a întâmplat imediat după ce Costin Mărculescu a fost găsit mort în apartament

 

Trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu a fost găsit în stare avansată de putrefacție, în apartamentul în care stătea în chirie, din sectorul 3 al Capitalei, de autoritățile care au fost alertate de vecinii care i-au sesizat dispariție.

Acum, vecinii regretatului actor trec printr-o situație incredibilă căreia nu îi găsesc nicio rezolvare. Oamenii se plâng de mirosul insuportabil care vine din apartamentul lui Costin Mărculescu. Și în ciuda faptului că pompierii au sigilat ușa apartamentului, vecinii nu pot respira atunci când ies din apartamente, mirosul răspândindu-se pe întreg etajul.

De ce a murit, de fapt, Costin Mărculescu

Spynews.ro a obținut un document exclusiv care dovedește că actorul a murit din cauza unei „insuficiențe cardio-respiratorie acută” (adică infarct). Iar bolile care au contribuit la provocarea decesului sunt miocardofibroza și ateroscleroza aorto-coronariană.

Fosta iubită crede că a decedat din cauza unui cocktail toxic

Cristina, fosta iubită a lui Costin Mărculescu a mărturisit că regretatul actor avea un obicei de a amesteca băutura cu medicamentele, iar acest lucru i-ar fi putut aduce moartea.

„Nu consuma foarte des alcool, dar consuma. Și lua medicamente pentru atacuri de panică. Probabil o fi consumat un pic de alcool și în combinație cu un medicament sau un atac de panică, i s-a făcut rău și a făcut infarct”, a spus femeia.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest