Vedetă din România, însărcinată cu gemeni, la doar cinci luni de când a devenit mamă pentru prima dată!

 
+2 click pentru
galerie

O interpretă de muzică populară este însărcinată cu gemeni, la doar cinci luni de când a devenit mamă pentru prima dată! Invitată în platoul matinalilor de la Antena Stars, artista a vorbit despre minunea care a avut loc în viața ei și despre modul în care a primit-o atât ea, cât și soțul ei.

Letiția Moisescu, căci despre ea este vorba, se pregătește să aducă pe lume încă două suflete. Interpreta de muzică populară a dat naștere unei fetițe minunate, în urmă cu doar cinci luni, astfel că atunci când stările de rău au apărut, nu s-a gândit nicio clipă că ar putea deveni mamă, din nou.

Artista de muzică tradițional românească ne-a povestit că atât ea, cât și partenerul de viață au trăit un șoc, în momentul în care au văzut că ambele teste de sarcină pe care și le-a făcut au ieșit pozitiv.

Uluirea și mai mare a fost în momentul în care au aflat că vor deveni părinți de gemeni!

„Ne-a binecuvântat Dumnezeu. Îmi era rău în prima fază. Am început să îi spun soțului că nu mă simt bine. Am simptome de vomă. Nici nu am făcut ceva special și nu am luat pastile anticoncepționale. Nu mi-a trecut prin cap că aș fi însărcinată.

Au trecut vreo trei săptămâni și am început să îmi pun semne de întrebare. Zic, eu mă duc sa iau test. L-am trimis pe el. A găsit două teste, unul la preț de unul. El credea că e vreo eroare. L-am făcut și pe al doilea. În sinea mea mă gândeam că fetița e foarte mică, teama, dar bucurie.”, ne-a spus interpreta de muzică populară, Letiția Moisescu, în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest