Veste bombă! Rona Hartner şi iubitul s-au căsătorit, în România, în mare secret! „Am vrut sa simţim momentul ăla” VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

A răsărit soarele şi pe strada Ronei Harner! După ce a fost la un pas de moarte, iată că acum este mai fericită ca niciodată. Rona şi partenerul de viaţă s-au cununat religios, în România, pe ascuns. Chiar dacă cununia civilă a fost una cu surle şi trâmbiţe, iată că pentru acest episod al vieţii lor au decis să fie discreţi şi să se bucure numai alături de cei apropiaţi.

Rona Hartner şi Herve Camilleri şi-au unit destinele şi în faţa lui Dumnezeu. Evenimentul a fost departe de ochii lumii, la Biserica Sf. Mina, iar în cadrul unui interviu, în exclusivitate pentru Antena Stars, cei doi au vorbit de magicul moment de care au avut parte.

„Sâmbăta trecută, ne-am căsătorit pe ascuns, în România, la Biserica Sf. Mina. Ne-am căsătorit pe ascuns pentru că am vrut să simţim momentul ăla. Extraordinar! Eu am plâns pentru că am simţit când îţi pune Dumnezeu, acea coroană pe cap, Dumnezeu te încununează de glorie. Căsătoria este o glorie – eşti aleasa inimii cuiva.(...) El a fost primit în biserica ortodoxă şi era transpus, noi nici nu putema vorbi după, eram purtaţi de un mare har. Ne-am căsătorit doar civil acolo, dar am avut o binecuvântare de la un preot. Eu am fost botezată ortodox şi la 17 ani am ales să fiu catolică, dar botezul ortodox nu se şterge, aşa că ne-am putut căsători ortodox.” a spus Rona Hartner.

Cât despre petrecerea în cinstea uninunii în faţa Divinitaţii, Rona Hartner a spus că nu va avea loc anul acesta. După ce şi-a transformat petrecerea cununiei civilă într-un adevărat festival, un eveniment la care a putut lua parte oricine, iată că acum a decis să facă o mică pauză înainte, astfel încât cei doi vor face o mică petrecere abia la anul.

„Noi am făcut petrecerea cu 200 de persoane, pe Coasta de Azur, dar următoarea petrecere o facem în România, pentru că avem familie şi în România şi nu vrem să îi frustrăm. Şi va fi la anul, liniştiţi, când ne mai revenim, ca nu putema să organizez două nunţi mari la o lună distanţă. Era imposibil.” a completat Rona Hartner.

În cadrul aceluiaşi interviu, DJ-ul francez Herve Camilleri a mărturisit cum a cunoscut-o pe Rona Harner, dar şi cum a ştiut că îi este predestinată: „Când sunt cu Rona, sunt un om mai bun. Ştiu că aceasta este calea mea, să fiu cu ea, este menirea mea să fiu un om mai bun, să fiu bărbat, să fiu mai puternic, să fiu mai aproape de Dumnezeu! (...) Prima dată când am întâlnit-o, am fost ,,Wow!". M-am simţit electrizat, sentimentul a fost foarte intens. Cu timpul, am început să o iubesc din ce în ce mai mult de la o zi la alta. (...) Iniţial, nu i-am spus Ronei în mod direct că vreau să fie soţia mea, i-am spus lui Dumnezeu într-o rugăciune secretă că o vreau pe Rona de soţie şi i-am oferit ei inima mea, prin rugăciunea mea.” a spus DJ-ul francez Herve Camilleri.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest