Veşti proaste pentru Dan Diaconescu! Omul de televiziune, aruncat în stradă de o afaceristă celebră/ VIDEO

 
+3 click pentru
galerie

Veşti proaste pentru Dan Diaconescu! O afaceristă celebră, care deţine un centru de fitness a obţinut în instanţă executarea silită a omului de televiziune, dar şi a partenerului său de afaceri, Florin Floştoiu.

Dan Diaconescu este cel care i-a vândut lui Floştoiu mai multe imobiliare exact în perioada în care era executat silit de una dintre cele mai puternice bănci din România, pentru a recupera de la acesta suma de 5,6 milioane de euro.

Perioada aceasta nu este una bună pentru omul de televiziune. Nu doar executarea silită pe care a primit-o de la afaceristă îi dă de cap. Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv la 5 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pentru şantajarea fostului primar al comunei arădene Zărand. Din pedeapsa de cinci ani şi şase luni a executat mai puţin de trei ani, fiind eliberat condiţionat în noiembrie 2017.

"Cred că niciun român nu mai are acum încredere în justiţie. Mi-au închis televiziunile, mi-au închis partidul, acum mă închid pe mine", a spus Dan Diaconescu, după ce a fost scos, cu cătuşe la mâini, din locuinţa sa din cartierul Primăverii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest