Viața bate filmul! Amănunte despre drama prin care a trecut Jador, înainte să devină celebru: „Probleme peste probleme”

 

Invitat în platoul emisiunii „Star Matinal de Weekend”, Jador a dezvăluit cum a ajuns să colaboreze cu Alex Velea și Lino Golden la piesa care a ajuns numărul 1 în trending-ul de pe YouTube. Mai mult de atât, artistul a povestit și drama prin care a trecut, înainte ca toată lumea să îl cunoască.

Jador a devenit artistul preferat al tuturor românilor după ce piesa „Dau Moda”, în colaborare cu Lino Golden și Alex Velea a ocupat poziție fruntașă în muzica românească. Iar nimic din astea nu s-ar fi întâmplat dacă prietenul lui cel mai bun nu începea să își caute iubita prin cluburi, cu gândul că-l înșală.

Da, da! Ați citit bine! Într-o seară, camaradul artistului l-a sunat din club, cu gândurile învolburate din cauza alcoolului și i-a cerut lui Jador să vină în localul din Capitală și să-l acompanieze. Pentru că prietenul la nevoie de cunoaște, cântărețul s-a prezentat la datorie și i-a ținut companie, acolo, unde era și Lino Golden.

Pentru că au rezonat din prima, cei doi au și deschis subiectul unei posibile colaborări și, chiar dacă Jador credea că sunt doar vorbe aruncate în vânt, iată că, lucrurile discutate s-au concretizat, iar restul e istorie!

Povestea de viață a lui Jador

Chiar dacă este o fire extrem de pozitivă, cu un zâmbet molipsitor, viața lui Jador nu a fost deloc ușoară. Artistul provine dintr-o familie modestă, dar nu lipsa banilor a fost cea mai mare problemă cu care s-a confruntat acesta.

Jador a mărturisit că în primul an de facultate, tatăl lui a descoperit că suferă de cancer, iar la un an distanță, același diagnostic i-a fost pus și mamei sale. Din fericire, starea de sănătate a amândurora este foarte bună și au reușit să învingă în lupta cu boala.

„Am luat bacul, am intrat la facultate și unchiu meu mi-a facut prima piesă. Am lucrat casier la un magazin, de 8 ore, mergeam la sală, la studii și aveam și iubită. După aceea, am realizat că eu vreau să cânt. Dar am avut niște impedimente foarte mari. În primul an de facultate a avut tata cancer, după s-a îmbolnăvit mama, tot de cancer. Probleme peste probleme. Mă gândeam că trebuie să îmi cresc frații, dar Dumnezeu i-a făcut bine și eu sunt bine.” a spus Jador.

De ce nu vrea Jador să aibă o relație

„Îmi doresc o femeie frumoasă, dar e greu în perioada asta. Nu le pot lua în serios pentru că au alte interese.” a completat artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest