Viața bate filmul! Bianca Sârbu, nevoită să cânte în continuare, după ce soțul a murit lângă ea, pe scenă: „Nunta a mers mai departe”

 

Bianca Sârbu a trecut printr-un episod ireal! Soțul său a murit, lângă ea, pe scenă, în timp ce cântau la o nuntă. Dar povestea nu se încheie aici! Artista a fost nevoită să presteze în continuare, chiar dacă partenerul de viață se zbătea între viață și moarte în ambulanță. Sau, cel puțin, ea asta a crezut!

În urmă cu ceva timp, Bianca Sârbu a oferit un interviu în exclusivitate pentru Spynews.ro unde a vorbit cu lux de amănunte despre una dintre cele mai mari tragedii pe care le-a trăit vreodată.

Vedeta și partenerul de viață cântau în aceeași trupă. Iar în cadrul unui eveniment, bărbatul a acuzat stări de rău, pe care nu le-a băgat nimeni în seamă, până la un moment dat. La începutul nunții, soțul artistei a leșinat și a fost dus de urgență la spital.

„Am fost la un eveniment în care mi-a spus că îi e foarte cald și că nu se simte bine, dar am zis, hei, lasă. Am început să cânt „Sărut femeie mâna ta”, i-am dat semn că începem. Erau 500 și ceva de oameni. Și când m-am uitat la el, pur și simplu a căzut cu capul pe clapă. Era om de afaceri, dar ii plăcea foarte mult muzica. (...) Au sărit toți, s-a oprit brusc muzica. Eu am început să cânt. L-au dus pe ringul de dans și respira foarte greu, cămașa era udă. Nu am putut să mă apropi de teamă. În 7 minute a venit salvarea. Nu am putut să mă ating de el, nu m-am dus.” a spus Bianca.

Pentru că semnase un contract, Bianca Sârbu a rămas să cânte, în continuare, dar ce s-a întâmplat în sufletul ei nu i-ar dori nici celui mai mare dușman. Chiar dacă își întreba colegii de trupă despre starea de sănătate a partenerului de viață, aceștia încercau să evite răspunsul cât de mult posibil, dându-i de bănuit artistei.

„Eu am rămas să cânt. Am încercat să liniștim lumea că totul o să fie bine. Au plecat la spital niște prieteni de ai noștri, la telefon au spus că este destul de grav, dar că este conectat la aparte. Eu am dat niște telefoane la București, la cei mai buni cardiologi. Am cântat, nunta a mers mai departe și tot întrebam băieții ce vești au. Dar am observat că nu se uita niciunl în ochii mei, iar în momentul ăla am știut.” a mai spus vedeta.

Ulterior, a plecat spre spital, fără să anunțe pe nimeni ca să afle cum se simte tatăl copiilor ei. Ajunsă în holurile institutului medical, o doctoriță i-a mărturisit Biancăi Sârbu că soțul ei a murit incă din ambulanță.

„La 5 dimineața am avut un feeling și am plecat singură la spital. Am spus că merg la baie. Nu a știut nimeni. Toată plânsă, cu pantofii în mână, am ajuns la spital. A venit o doamnă, trezită din somn, într-un halat. I-am explicat situația. Și s-a uitat la mine și a zis foarte sec: „Doamna Sârbu, soțul dumneavoastră a murit din salvare. (...) Îmi amintesc că m-am pus în genunchi și încercam să îi explic că sunt singură pe lumea asta, că am doi copii și nu știu să fac nimic. Noi, oamenii, avem un mod de a ne apăra... în capul meu nu era doar că a murit, ci cine o să aibă grijă de mine, că nu știu să fac nimic. De fapt, asta înseamnă când îți pui viața în mâinile altora. Și nu m-au lăsat să îl văd la morgă. Mi-au zis să mă duc acasă și o să îl transportam la București cu tot ce trebuie.” a completat vedeta.

Cu o ură profundă pe cei care au mințit-o, Bianca Sârbu s-a întors la eveniment. Și în ciuda tragediei pe care o trăia, colegii din trupă au încercat să o jefuiască și în ultimul ceas.

„M-am întors, am făcut o criză de nervi și le-am spus că o să îi urăsc pe toți. N-au avut curaj să îmi spună. În al 12-lea ceas i-am încercat și i-am întrebat cât le dădea soțul meu și unii mi-au spus sume mai mari. Așa-s oamenii. Eu nu aș mai fi luat banii, în asemenea situații.” a mai spus cântăreața.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest