Viaţa ei bate orice scenaru de film! Carmen Rădulescu, înfiată după ce a fost bătută crunt de mama naturală!

 

Carmen Rădulescu a avut parte de o viaţă parcă desprinsă din filme! Încă din primele săptămâni de viaţă, fosta iubită a compozitorului Şerban Georgescu a fost bătută cu bestialitate, chiar de cea care i-a dat naştere şi care trebuia să o portejeze.

Cea pe care trebuia să o numească „mamă” o ţinea de picioare cu capul în jos şi îi aplica un tratament extrem de violent, greu de imaginat. La trei săptămâni după ce a născut, femeia denaturată a abandonat-o pe Carmen Rădulescu în orfelinat, iar din cauza bătăilor crude a stat în ghips un an şi jumătate.

După toate chinurile pe care le-a îndurat, Carmen Rădulescu a fost adoptată de o familie de oameni inimoşi. Cei care au înfiat-o au hotărât să nu îi amărască copilăria, aşa că i-au ascuns traumele din primele săptămâni de viaţă, cât şi faptul că a fost adoptată.

Dar adevărul nu avea să rămână ascuns pentru prea mult timp. Într-o zi în care era singură acasă, a sunat telefonul, iar la capătul celălalt al firului o femeie s-a prezentat ca fiind mama ei naturală. Femeia care o creştea s-a ferit să îi spună adevărul, pe care l-a aflat, oricum, ulterior. Cu toate acestea, dezvăluirile despre bătăile crunte pe care le-a suportat atunci când era doar un bebeluş au fost făcut de naşa sa, nu de părinţii adoptivi. 

”La 10 ani, am auzit pe stradă două băbuţe. Le-am auzit din mers în drum spre casă: «Uite, ea e fata adoptată de familia Rădulescu». Din nou «Poc» pentru mine. (...) ”Naşa mea ştia bine că la o lună de zile, acea femeie care m-a născut, hai să-i spunem mamă, nedorindu-mă, urându-mă probabil, mă ţinea de picioare cu capul în jos şi mă lovea, peste mijloc, peste spate, peste cap, ca să mor mai repede. La un moment dat a surprins-o cineva şi i-a zis «de ce faci aşa, dacă nu vrei, n-ai cum să-l creşti, dă-l la casa de copii»” a povestit Carmen Radulescu, în cadrul unei emisiuni TV.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest