Viaţa necenzurată a lui Tudor Sişu, membrul trupei „La Familia”! Mărturii din spatele gratiilor: „Nu este vreo realizare”/ VIDEO

 

Tudor Sișu este unul dintre cei mai controversați artiști din industria muzicală românească. Cu un trecut de care nu este mândru, dar pe care nici nu îl regretă, artistul a decis să își schimbe viața la 180 de grade. Transformare de care a vorbit mai deschis ca niciodată!

Tudor Sișu, membru trupei „La Familia” a petrecut mai bine de șase ani din viață după gratii, din cauza unor decizii greșite pe care le-a luat, cât și din cauza dependenței de droguri. Artistul a ajuns pentru prima dată în pușcărie în 2003, după ce a intrat în atenția oamenilor legii pentru trafic de stupefiante. Timp de doi ani a fost privat de libertate, iar un an mai târziu a ajuns din nou după gratii, din același motiv: distribuia heroină în București.

Tudor Sișu a făcut mărturisiri cutremurătoare despre perioada petrecută în penitenciar și a dezvăluit că a fost o perioadă în care a învătat definiția autocontrolului, un lucru care i-a lipsit cu desăvârșire în tinerețe.

Mai mult de atât, odată ce a luat calea credinței, viața lui Tudor Sișu s-a schimbat în totalitate, Dumnezeu fiind Prezența necondiționată care i-a fost alături cele mai grele momente.

”Subiectul ăsta cu pușcăria nu este sensibil, dar nici nu e vreo realizare, știi ce zic? Am stat închis, în total, aproape 6 ani. Este o chestie de rutină, e ca și cum ai sta în casă. Am învățat să mă disciplinez, să știu cum să mă organizez ca să supraviețuiesc oricărei încercări”, a spus Tudor Sișu în cadrul unei emisiuni.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest