Vica Blochina, în lacrimi! Mărturisiri dureroase despre cel mai mare coşmar pe care l-a trăit! „Cea mai grea perioadă a fost...” VIDEO

 

Vica Blochina este una dintre cele mai puternice femei din România. Iar asta se datorează experienţelor prin care a trecut şi prin momentele grele pe care a fost nevoită să le depăşească. Vedeta a făcut mărturisiri dureroase despre viaţa ei şi despre cel mai mare coşmar pe care l-a trăit vreodată.

Deşi a trecut peste multe obstacole, cu toate acestea Vica Blochina nu se consideră o femeie puternică, ci doar complexă, chiar dacă nu foarte multe persoane ar fi reuşit să depăşească momentele grele prin care a trecut. "Vica este blondă, cu câteva operaţii estetice. Cred că sunt o persoană complexă la vârsta mea şi o mamă foarte bună. Par o persoană puternică, dar de fapt nu e aşa. Am plecat la 17 ani din Lituania în România. Trebuia să plec în Italia să dansez. Mă gândeam cum să îmi cumpăr o casă, mașină să-mi găsesc un prinț bogat. Așa am ajuns în România, singură am rămas.", a declarat Vica Blochina, la Acces Direct. 

Tot în cadrul emisiunii, Acces Direct, Vica Blochina a vorbit şi despre cum i s-a schimbat viaţa şi care a fost cel mai greu moment prin care a trecut. Blonda a vorbit, fără perdea, despre viaţa ei şi a oferit amănunte din cea mai neagră perioadă.

"Am fost la barul Melody, venea și Adrian Năstase, domnul Iliescu, sportivii. Acolo l-am cunoscut pe tatăl copilului. Ăsta e destinul să îl cunosc pe Victor Pițurcă, el era prieten cu Giovani și Giovani ieșea cu o prietenă de-a mea. Am rămas însărcinată după 16 ani de relație. Cea mai grea perioadă a fost când am fost însărcinată, eram singură și tatăl nu și-a dorit copilul. Mama nu a fost de acord, a fost mare șoc pentru toată familia. Cel mai urât moment din viața mea a fost când am făcut testul de paternitate. Edan a fugit la mașină să îl ia în brațe pe Piți și el nu l-a băgat în seamă. Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul ăla.", a mai spus Vica Blochina, la Acces Direct. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate