Vica Blochina, prima apariție după operația de la picior! „,M-a trimis cu forța la spital”/ VIDEO

 

Vica Blochina a trecut prin momente delicate, după ce a fost operată la picior, de urgență. Invitată în cadrul emisiunii „Star Matinal”, vedeta a dezvăluit cum s-a desfășurat tot incidentul și cum a făcut față perioadei de recuperare.

În timp ce alerga în parc, Vica Blochina a călcat strâmb, la un moment dat și a facut o entorsă. Pentru că nu a crezut că este ceva grav, blondina a continuat antrenamentul sarind chiar și coarda, dar pentru că accidentarea a fost una foarte gravă, ulterior, piciorul s-a învinețit și s-a umflat.

Îngrijorată, Vica a contactat un bun prieten medic, care odată ce a văzut cum arăta piciorul, i-a trimis o mașină cu șofer acasă, ca să o transporte, de urgență, la spital. Așa cum era de așteptat, rezultatele analizelor nu au fost deloc unele bune, astfel că a fost operată.

Vica Blochina a povestit că recuperarea a durat două luni, dar sincronizarea cu starea de urgență, nici că putea fi mai bună de atât. Chiar și așa, blondina s-a confruntat cu stări de plictiseală, dar treptat, treptat, a descoperit cum să își ocupe timpul, într-un mod practic.

„Am inceput sa merg la birou. Prima saptamana am innebunit pentru ca nu stiam ce se intampla si am inceput sa tin regim, am facut sport in fiecare zi. Eu stau singura in casa, ma gandesc la toate tampeniile si dupa aia nu imi place sa ma vada lumea suparata. Imi doresc sa raman echilibrata, bine la cap. cea mai mare problema este frica, ce genereaza stresul, care slăbește sistemul imunitar” a spus Vica Blochina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest