Vica Blochină, trădată de cea mai apropaită persoană! A trăit dezamăgirea vieţii sale VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Vica Blochină a trecut printr-o experienţă extrem de neplăcută! Vedeta a fost trădată de cea mai bună prietenă, iar dezamăgirea a fost şi mai mare după ce toate secretele pe care i le-a spus, au ieşit la iveală. Mai mult de atât, i-a furat şi bărbatul fără să îi pese că o va răni!

Vica Blochină a fost invitată în cadrul emisiunii „Star Matinal” de la Antena Stars unde a vorbit de cumpăna prin care a trecut! Aşa cum ne-a obişnuit, vedeta a spus lucrurilor pe nume făra menajamente şi a oferit detalii din viaţa sa personală, ca o lecţie de viaţă tuturor celor care au trecut sau care ar putea trece prin situaţii similare.

"Şi la vârsta asta şi la 20 de ani, şi la 19 ani poţi să fii dezamăgit de oameni şi să ai nişte experienţe la care nu te aştepţi, mai ales când nu te aştepţi, mai ales vizavi de prieteni... Cumva, m-am enervat pe moment şi asta a fost. Este selecţia naturală, doar că, de multe ori, nu ştii la cine să te aştepţi. Ai o prietenă căreia îi povesteşti nişte lucruri şi te cunoaşte foarte bine, creşti copii împreună, te vezi zilnic şi dintr-odată vine ceva şi îţi dă peste cap tot. Te-a trădat, ţi-a făcut lucruri urâte, te-a vorbit pe la spate foarte urât, ţi-a povestit secretele la toată lumea... Câteodată e mai bine să nu mai ajungi să faci aceste greşeli. Şi să faci greşelile astea la 20 de ani, nu la 40 de ani, când ai alte aşteptări de la oamenii din jur", a declarat Vica Blochina la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest