Vica Jigulina, turneu în jurul lumii! E pregătită să ia cu asalt piaţa muzicală

 

De când s-a lansat în muzică a cucerit lumea. Este singurul artist român care a câştigat un premiul Billboard, iar acum a scos o piesă nouă. Vica Jigulina e pregătită să ia cu asalt piaţa muzicală, pentru a patra oară, iar acum pleacă în turneu internaţional. Colaborarea este tot cu Edward Maya, cel cu care a reuşit şi prima dată să ajungă în topuri..însă nu multă lume ştie care a fost parcursul Vicăi sau cât de greu i-a fost.

În urmă cu ceva timp, Vica Jigulină a dezvăluit cum a început toată „nebunia” muzicală şi cum a ajuns la nivelul la care este astăzi. După ce a absolvit liceul de muzică, în Republica Moldova, artista a venit în Bucureşti. Iar petnru că nu exista nicio reprezentantă a sexului frumos care să mixeze piese, s-a apucat ea şi într-un final, a reuşit să facă senzaţie.

„M-am născut în Republica Moldova, am absolvit liceul muzical. Ăla a fost începutul. Iar în România am urmat şcoala populară de arte. Iar pentru că nu exista sexul feminin pe piaţa muzicală în acest domniu de DJ, am învăţat să mixez. (...) Mi-a fost greu. La 15 ani am venit în România, departe de casă. Totul se întâmpla din 2002. E o muncă intensă. Am concertat ani de zile, iar la un moment dat, clachezi.” a mărturisit în urmă cu ceva timp, Vica Jigulină.

Dar după mult timp, Vica Jigulia a revenit cu un nou produs. Rămâne de văzut, însă, dacă va avea acelaşi succes răsunător, cum a avut prima piesă pe care a scos-o cu Edward Maya.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest