Victor Bacali, surprins pe străzile Capitalei în ipostaze neaşteptate! Oamenii din jur au înlemnit! VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Victor Becali este considerat unul dintre cei mai influenţi oameni de afaceri din România, dar chiar şi aşa afaceristul este modest şi a renunțat la „aerele” de milionar. Iar asta o dovedesc imaginile surprinse de paparazzii SpyNews.ro.

Victor Becali a fost surprins făcând afaceri chiar pe străzile Capitalei. În ciuda faptului că deţine maşini de sute de mii de euro şi nici măcar nu trebuie să le conducă, pentru că are angajaţi care să îl ducă acolo unde are nevoie, milionarul a preferat să ia la pas străzile Bucureştiului pentru a face afaceri. Şi pentru a demonstra că respectă legea, a ocolit câteva zeci de metri pentru a traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni.

Câteva minute bune alături de un prieten, Vitor Becali a mers pe străzile din Bucureşti împreună cu acesta, în timp ce discuta şi gesticula aprins, pentru a-l face pe cel de lângă el să înţeleagă cele spuse. La un moment-dat, dintr-un restaurant din drumul lui, a ieşit chiar patronul în calea lor pentru a-l saluta pe Victor Becali. Apoi cei trei şi-au continuat escapada prin Bucureşti, în drum spre biroul afaceristului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest