Victor Slav i-a dat ultimatumul Biancăi! Tună şi fulgeră după ce a aflat că fetiţa lui a asistat la scandalurile dintre blondină şi Bodi!

 

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi ţin primele pagini ale tabloidelor, după ce au divorţat cu mare tam tam pe 10 martie. De când s-au prezentat în faţa ofiţerului stării civile, au ieşit la iveală, detalii cutremurătoare din interiorul mariajului lor. De la tentativele de suicid ale blondinei, până la conflictele monstruoase pe care le-au avut cei doi în faţa micuţei Sofia.

Chiar dacă până acum nu a dorit să se implice deloc în viaţa amoroasă a fostei soţii, odată ce a ajuns la urechile lui că fetiţa sa a fost prezentă la scandalurile de proporţii dintre Bianca şi Bodi, fostul prezentator nu s-a mai abţinut şi dat un ultimatum blondinei.

Imediat cum a ascultat declaraţiile pe care le-a dat Drăguşanca la TV despre certurile cu Alex Bodi la care ar fi asistat şi Sofia, Victor Slav s-a dus imediat la casa fostei soţii unde i-a spus că nu îl interesează ce face cu viaţa ei, dar nu îşi doreşte, sub nicio formă, ca fiica lui să treacă prin situaţii traumatizante.

“Bianca i-a spus că știe că a greșit și i-a promis că nu se va mai repeta. Victor este un om blând și cald, dar totul până la copilul lui. De acolo se transformă”, a declarat un apropiat al prezentatorului, pentru Impact.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest