Victor Slav iubește, din nou! Prietenii vedetei au dezvăluit totul despre relația lor/ VIDEO

 

Victor Slav a fost surprins, la cumpărături, alături de o blondină superbă. Ei bine, cei doi, credem noi, se pregătesc să intre în carantină, împreună. Și spunem asta pentru că au făcut cumpărături serioase pentru casă și au umplut coșul cu multe bidoane de apă, făină, mălai, cartofi și multe alte lucruri.

Pe lângă frumusețe, blondina lui Victor Slav se bucură și de o altă calitate! Noua iubită a vedetei este o femeie extrem de responsabilă! De ce spunem asta? În plină pandemie de coronavirus, reprezentanta sexului frumos „s-a înarmat” cu o mască de protecție neagră, chiar dacă prezentatorul tv nu a ținut contă de măsurile de siguranță.

Mai mult de atât, potrivit unor surse apropiate ale lui Victor Slav, cei doi ar locui, deja, împreună. Și chiar dacă numele și fața domnișoarei, încă, nu au fost dezvăluite, apropiații prezentatorului TV au spus că blondina este o femeie foarte frumoasă și îl iubește la nebunie pe Victor.

Noi mai putem spune doar atât! Ne bucurăm că viața amoroasă a lui Victor Slav, mai ales după perioada de stres de care a avut parte după, despărțirea Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi. După ce a ajuns la urechile sale că micuța Sofia - fetița pe care o are cu fosta soție, a fost prezentă la scandalurile de proporţii dintre blondină şi Bodi, fostul prezentator i-a dat un ultimatum blondinei.

Victor Slav s-a dus imediat la casa fostei soţii unde i-a spus că nu îl interesează ce face cu viaţa ei, dar nu îşi doreşte, sub nicio formă, ca fiica lui să treacă prin situaţii traumatizante.

“Bianca i-a spus că știe că a greșit și i-a promis că nu se va mai repeta. Victor este un om blând și cald, dar totul până la copilul lui. De acolo se transformă”, a declarat un apropiat al prezentatorului, pentru Impact.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest