Victoria Beckham, dressing de milioane de euro! Câţi bani "toacă" în fiecare zi

 

Dacă vrei să pătrunzi în mintea Victoriei Beckham, nu trebuie decât să-i explorezi dressingul.

Formează, alături de David Beckham, cel mai solid cuplu din Marea Britanie şi, deşi au trecut peste relaţia lor mai bine de 17 ani, dragostea este la fel de mare şi în prezent!

Însă pentru a fi iubită de unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi de pe planetă chiar şi la 42 de ani, Victoria cheltuieşte o avere! 3000 de euro este suma pe care doamna "Posh" o scoate zilnic din buzunar!

Machiajul zilnic dar şi coafura o costă pe doamna Beckham ceea ce pentru alţii este un lux. De altfel, Victoria şi-a şi angajat hair-stylist personal pe care îl plăteşte cu 4000 de euro pentru a o însoţi în călătorii! Iar investiţiile făcute în propria imagine merită chiar şi ultimul bănuţ!

Şi, dacă tot am aflat cum se întreţine imaginea unei femei peste care pare că timpul nu a trecut, ar mai rămâne o singură dilemă. De ce nu zâmbeşte niciodată doamna Beckham?

"Zâmbesc pe interior. Simt că am o responsabilitate către comunitatea de fashion", a mărturisit ea.

Cine e Victoria Beckham
În vârstă de 42 de ani, Victoria şi David Beckham, care e mai mic cu un an decât frumoasa lui soţie, s-au căsătorit în 1999. Cei doi au împreună patru copii - Brooklyn Joseph, Romeo James, Harper Seven şi Cruz David. Iar avere lor e estimată la aproape un miliard de dolari.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest