VIDEO/ Mihaela Buzărnescu, la un pas să renunţe la tenis! “Am crezut că nu mai pot să continui acest sport”

 
+2 click pentru
galerie

Jucătoarea fenomen a tenisului s-a lovit de foarte multe ziduri în timpul carierei. Din 29 de ani de viaţă, 3 ani şi jumătate a fost accidentată. Mihaela Buzărnescu a povestit pentru Antena Stars cum a ajuns una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis ale lumii, ce sacrificii a făcut pentru asta dar şi cine i-a stat alături.

Mihaela Buzărnescu, locul 31 WTA a mărturisit pentru Antena Stars când i-a fost cel mai greu în carieră şi care au fost motivele pentru care voia să se lase de tenis.

“Cel mai dificil moment al carierei, a fost când m-am accidentat la genunchi. Am făcut doua operaţii. Ambele au fost nereuşite. În fiecare an a fost câte o operaţie. Am crezut că nu mai pot să continui acest sport. Jucam cu durere si credeam că nu mai pot continua aşa. Am fost la foarte mulţi medici în România, în străinătate. Şi s-au tot încercat anumite lucruri şi nici ei nu îşi dădeau seama de un diagnostic clar. Şi până la urmă am zis să mai încerc să joc cu durere, că poate, poate se va duce la un moment-dat.” a declarat Mihaela Buzărnescu pentru Antena Stars

Mihaela Buzărnescu, între familie şi carieră

Tenismena pune pe primul loc cariera în sport, cel puţin pentru moment. Mihaela a precizat că deocamdată vrea să îşi perfecţioneze strategiile în tenis şi abia după aceea, se va gândi şi la ideea de familie.

“Îmi doresc o familie. Toate la timpul lor. Nu este timpul de o familie, acum, pentru mine. Îmi doresc câţiva ani să pot juca tenis, la nivelul acesta, după aceea să am şi familie. Mi-aş dori maxim 2 copii.”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate