Vindecare prin masaj erotic

 
+2 click pentru
galerie

În plină dezvoltare, într-o societate încă dominată de prejudecăți, masajul erotic reprezintă un subiect tabu. Confuzia și reticența sunt două dintre motivele pentru care saloanele de masaj erotic sunt privite într-un mod sceptic.

Cu toate acestea, există astfel de saloane care au reușit să iasă din tipar prin serviciile oferite și prin modul în care îi abordează chiar și pe cei mai reticenți și mai timizi dintre clienții care le calcă pragul. Acest lucru a fost posibil arătând oaspeților răbdarea necesară fiecăruia, precum și printr-o gamă de servicii care să le ofere acestora o experiență plăcută, care să contrazică opinia populară legată de saloanele de masaj erotic.

Înainte de a trage concluzii pripite, trebuie depășită orice urmă de superficialitate, iar masajul erotic trebuie privit ca o artă, deoarece este o artă care se bazează pe stimularea unei senzații de confort psihic, mai mult decât fizic. În plus, are în spate o istorie de sute de ani, fiind una dintre cele mai vechi și eficiente tehnici de relaxare fizică și mentală.

Beneficiile saloanelor de masaj erotic

Trăind într-o perioadă în care stresul este cel mai mare dușman al psihicului uman, găsim o mulțime de metode prin care să ne eliberăm de tensiunea acumulată zilnic. Astfel, pauzele de țigară și ieșirea “la un pahar” cu prietenii sunt activități de rutină, ușor acceptate, care ne fac să uităm numărul de victime pe care alcoolul și tutunul le fac anual. În schimb, o vizită în cel mai bun salon de masaj erotic din București, nu eliberează doar tensiunea, ci tratează multe probleme care țin de încordarea fizică, dar și de disconfortul psihic, mai ales în cazul celor mai inhibați, dar dornici de auto-cunoaștere corporală. În același timp, se restabilește un echilibru mental prin implicarea emoțională a tuturor părților, lucru care dă naștere unei satisfacții complete.

Dacă bunăstarea psihică poate fi resimțită doar de către individ, pentru starea fizică există doctori care investesc ani întregi în studii pentru a vă spune dacă aveți sau nu probleme. Astfel, orice doctor cardiolog vă va confirma că ședințele de masaj erotic ajută la funcționarea optimă a inimii atât din punct de vedere medical, cât și emoțional, lucru pe care îl va simți oricine trece pragul acestor saloane. De asemenea, masajul erotic este benefic și pentru circulația sângelui și reprezintă un mod de detoxifiere.

Alegerea unui salon de masaj erotic

Pentru a confirma toate cele spuse până acum, este foarte importantă alegerea unui salon de masaj erotic profesionist. Pentru acest lucru sunt recunoscute saloanele de masaj erotic din București, iar unul dintre cele mai bune exemple este salonul Mon Amour Club.

Alături de serviciile diverse și de calitatea acestora, astfel de saloane ies în evidență prin legătura emoțională pe care o stabilesc cu clienții lor. De exemplu, în salonul de masaj erotic Mon Amour, fetele pun preț pe comunicare. În acest fel, ele reușesc să cunoască, în timp, fiecare client în parte, să îi afle dorințele și să rezolve una dintre marile probleme ale acestuia, timiditatea. Mulți bărbați se confruntă ani întregi cu probleme de comunicare, îndeosebi sentimentală, cu partenerele lor, ceea ce duce la apariția unei stări de disconfort și afectează viața în cuplu, unde comunicarea este fundamentală. În același timp, salonul Mon Amour este deschis și pentru cupluri care, fie caută să experimenteze lucruri noi, fie caută să rezolve problemele de comunicare menționate mai devreme, folosind un alt tip de terapie psihică.

Concluzie

Masajul erotic este o adevărată artă a terapiei, care vindecă probleme cu care mulți oameni se confruntă zilnic și care nu le permit să comunice eficient. Timiditatea, inhibiția sau senzația de anxietate sunt probleme ce par banale, dar acestea pot afecta grav psihicul unei persoane, ducând la imposibilități de adaptare în societate. Astfel, saloanele de masaj erotic folosesc tehnici de relaxare fizică pentru a stimula și vindeca psihicul celor curioși și dornici de experiențe noi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate