Viorel a prins curaj! Îi declară război Vulpiței, după ce a lansat piesa cu Maria Constantin! VIDEO

 

Dacă în urmă cu câteva zile, Vulpița și Axinte erau liderii trending-ului, situația s-a schimbat la 180 de grade, odată ce Viorel și Maria Constantin și-au scos, și ei, o piesă! Invitați în platoul emisiunii Star Matinal, soțul Vupiței și interpreta de muzică populară au dezvăluit ce reacții au primit din partea oamenilor. Și mai mult decât atât, Viorel i-a declarat război partenerei de viață!

Viorel și Vulpița formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din România, la ora actuală, după ce au fost progragoniștii unor momente, de-a dreptul, incredibile, în emisiunea „Acces Direct”. Fiind un adevărat personaj, Veronica Stegaru a intrat în atenția multor producători muzicali, dar cel pe care l-a ales să colaboreze a fost Axinte. Astfel că, cei doi nu au stat prea mult pe gânduri. Au facut piesa, au filmat videoclipul și au ajuns numărul 1 în trending-ul de pe YouTube.

Gelos din cale-afară de succesul partenerei de viață, Viorel Stegaru și-a propus să o detroneze pe Vulpiță, astfel că a contactat-o pe Maria Constantin și au compus o piesă care a ajuns cu rapiditate una dintre cele mai ascultate piese din România, cât și peste hotare.

În ciuda „hate-ului” pe care și l-au luat, Maria Constantin a mărturisit că a fost o plăcere să colaboreze cu Viorel, iar scenele intime pe care le-au filmat în videoclip, au fost de-a dreptul savuroase pentru aceasta.

„Ne-am luat mare hate, dar nu îmi pasă. Un artist se numește artist atunci când se pune în toate ipostazele. Am zis că trebuie să îi ajut pentru că nu toți s-au născut învățați. Chiar dacă unii vorbesc de rău, unii apreciază. Așa i-am promis, că îl iau la evenimente.” a spus Maria Constantin.

Și pentru că a dat de gustul celebrității, Viorel a dezvăluit că nu vrea să se oprească până când nu o detronează definitiv pe Vulpița lui, din punct de vedere al numărului de vizualizări pe YouTube. Mai mult de atât, bărbatul a mărturisit că își dorește ca următoarea colaborare să o aibă cu doamna Maria Dragomiroiu.

„Nu a fost chiar așa mare provocarea, dar acum mă provoc cu Vulpița. Urmează provocarea între mine și ea. Mi-aș dori să mai fac o piesă și cu doamna Maria Dragomiroi și cu doamna Maria Constantin.” a spus Viorel.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest