Visul lui Dorian Popa s-a împotmolit! Noi probleme în amenajarea vilei de 300 de mii de euro! VIDEO

 

Dorian Popa a tras din greu pentru a-și construi locuința mult visată, iar acum, pregătirile sunt pe ultima sută de metri și cântarețul este aproape mutat în casă în care a investit mult timp, dar mai ales o sumă uriașă de bani. Însă nu vă imaginați că totul a decurs fără surprize.

În cadrul canalului său de YouTube, Dorian Popa a mărturisit prin ce peripeţii a mai trecut în amenajarea casei de vis. După toată drama pe care a experimentat-o după ce muncitorii au plecat cu banii săi, se pare ca problemele se ţin lanţ de artist.

Entuziasmat că urmează să facă primul duş în casa visurilor sale, Dorian Popa a descoperit că scurgerea de la baia de lux nu mai funcţionează. După ce a cumpărat mai multe produse pentru a soluţiona problema, a reuşit, într-un final, să îi dea de cap, care părea a fi mult mai serioasă la început.

„Când am făcut şi eu primul duş la mine în casă, am descoperit că baia de la parter nu se scurge aşa cum trebuie în partea de duş. Pe partea de chivetă (...) trebuie să spargă Cristi pe acolo. Doamne fereşte că înnebunesc!” a mărturisit Dorian Popa.

Iar acum că problemele au fost rezolvate, Dorian și iubita sa Babs pot pune la punct ultimele detalii pentru a se pot bucura de căminul mult visat.

„Am aflat că masa mea este în România, la depozit, în Cluj. Însă nu ne vom putea bucura de ea, întrucât Florin se ocupă de podeaua noastră să o facem albă şi frumoasă, ca atunci când vine măsuţa de cuart, să arate senzaţional. (...) Nu avea cum să nu apară erori. Bine că le-am puut rectifica în proporţie de 80-90%” a mai spus artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest