Vlad Gherman, dat peste cap de coronavirus! L-a dărâmat dorul de familie! “Frică pentru sănătatea mea”

 

Printre vedetele extrem de afectate de pandemia de coronavirus se numără și Vlad Gherman. Îndrăgitul actor s-a autoizolat departe de cei dragi, din teama de a nu le pune sănătatea în pericol. Astfel că artistul a postat un mesaj extrem de emoționant, pe contul său de socializare, unde și-a exprimat dorul pe care îl poartă familiei sale și dorința de a se termina tot coșmarul prin care trece întreaga lume.

Chiar dacă în carantină, alături de Vlad Gherman se află iubita sa, Cristina Ciobănașu, care încearcă să-i mai îndulcească zilele pline de dor de părinți, actorul a mărturisit că abia așteaptă să îi strângă pe cei dragi în brațe, fără să aibă în suflet teamă că i-ar putea răni, fără să vrea.

Mai mult decât atât, în continuarea mesajului postat pe internet, celebrul actor i-a îndemnat pe urmăritorii săi să nu iasă afară și să respecte toate măsurile de siguranță pe care le-au impus autoritățile, pentru combaterea răspândirii pandemiei de coronavirus. Iar atunci când totul va trece, să se poată bucura în voie, de persoanele apropiate lor.  

„Îmi e dor de natură, de libertate... îmi e dor de zilele în care puteam da mâna cu prietenii, puteam să îmi strâng părinții în brațe fără să îmi fie frică pentru sănătatea mea și a lor... Sper să ne revenim cât mai repede din situația asta! Depinde de fiecare dintre noi! Hai să stam acasă acum, iar după ne vom vedea pe-afară și ne vom bucura că putem sta lipiți unii de ceilalți fără să ne mai stresăm din cauza acestui virus!”, a scris Vlad Gherman pe contul său de Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest