Vladimir Drăghia a comis-o grav, într-un local cu ștaif din Capitală! A uitat că se află în public/ VIDEO

 

Vladimir Drăghia a uitat cu desăvârșire că se află în public și a comis-o grav! Iar totul a avut loc într-un local cu ștaif din Capitală! Iar dacă sunteți curioși, dați play clipului de mai jos în care veți găsi toate imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro cu vedeta și cu soția sa!

Vladimir Drăghia și Alice formează unul dintre cele mai urmărite cupluri de la noi. Și chiar dacă pe internet apar întotdeuana unul lângă celălalt, în realitate, parcă nici nu ar fi împreună.

Porumbeii au luat masa în oraș, însă au uitat acasă un lucru extrem de important: manierele. Iar imaginile surprinse de către paparazzii Spynews.ro, stau drept dovadă.

Aceștia au fost surprinși în plină zi, în timp ce luau masa la o terasă din Capitală. Vladimir a mâncat liniștit până când... oops! O bucată de mâncare i-a căzut din gură!

Un gest deloc frumos pentru un artist ca el. se pare că actorul a uitat de maniere pentru un moment, însă nici soția lui nu a fost pe fază. Ocupată mai mult cu telefonul și cu ochii non-stop pe cea mică.

Între timp cei doi au schimbat câteva vorbe, dar conversația nu a durat prea mult. Chiar și în acele momente, artistul vorbea cu gura plină. Să fi fost mâncarea mult prea delicioasă? Nț, nț! Vladimir, așa ceva nu se face!  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest