Vlăduța Lupău are probleme de sănătate și s-a dus să se trateze la Paris

 

Vlăduța Lupău și-a speriat fanii de pe rețelele de socializare, după ce i-a anunțat că are probleme de sănătate și este nevoită să se se ducă până la Paris pentru tratament. Artista, care a avut acum câteva luni COVID-19, nu a găsit, din păcate, rezolvare pentru problema sa în România.

Mesajul a fost făcut chiar de cântăreață, pe contul ei de Instagram, acolo unde a mărturisit ce are pe inimă. Vlăduța Lupău se confruntă cu o tuse persistentă și caută să se vindece cât mai repede.

Speriată, Vlăduța Lupău le-a dezvăluit internauților de pe Instagram că speră să rezolve cât mai repede situația în care se află și să găsească un remediu.

„Am zis că săptămâna viitoare merg la Paris, merg pentru a rezolva, sper, o problemă. Voi știți deja că eu tușesc extrem de mult și nu știu ce să mai fac. Am găsit un doctor foarte, foarte cunoscut și lăudat la Paris, așa că, luni o să merg la el și sper să găsesc o cauză, să-mi dea un medicament și să mă fac un om normal', a decarat Vlăduța Lupău pe pagina sa personală de socializare.


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest