Vlăduţa Lupău, o adevărată bombă sexy! Cum arată în costum de baie interpreta de muzică populară/ GALERIE FOTO

 
+6 click pentru
galerie

Vlăduţa Lupău este pe val! La numai 28 de ani, intepreta de muzică populară a reuşit să ajungă in topurile muzicale cu rapiditate, detronându-i pe greii YouTube-ului. Şi nu doar pe ei! Cu o siluetă de zeiţa, artista a reuşit să le stârnească invidia şi celor mai sexy prezenţe feminine din România, iar totul după ce a postat o serie de poze în costumul de baie!

Melodiile pe care le interpretează au ajuns la inima tuturor românilor, devenind într-un timp extrem de scurt, favorita acestora. Vlăduţa Lupău este extrem de iubită de fanii ei şi până la urmă, au şi de ce! Este talentată, frumoasă şi... incredibil de sexy!

Deşi deseori o vedem îmbrăcată în straiele populare, datorită genului muzical pe care îl interpretează, Vlăduţa Lupău face senzaţie atunci când se îmbracă mai sumar. În cursul acestei veri, frumoasa artistă a postat mai multe imagini cu ea din vacanţe, în costum de baie, iar aprecierile şi inimioarele au curs la infinit!

Frumoasa artistă este exemplul viu că naturaleţea întotdeauna va prima! Comparativ cu majoritatea divelor din showbiz, Vlăduţa Lupău nu a apelat la ajutorul medicului estetician, iar dacă stăm să analizăm, nici nu ar avea motive!

S-a măritat în secret

Chiar dacă toată lumea se aștepta să facă o nuntă extrem de mare, televizată, lucrurile nu au stat deloc aşa. Vlăduţa Lupău şi partenerul de viaţă, Adrian Rus, auoptat pentru ceva discret, în pădure, acolo unde nimeni nu avea semnal, ca să se bucure împreună de momentul frumos.

"Am ales să facem cununia civilă, dar şi taina sfântă a cununiei religioase. Urmează petrecerea la anul. Nu am stabilit data sau locul, luăm prin surprindere. Dacă ar fi după mine, ar fi o nuntă foarte mică. Dar probabil o să fie o nuntă mai mare", a spus artista, în cadrul emisiunii "Răi da' Buni".


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest