Vloggerul Alexandru Bălan, anchetat de Poliție, după ce a instigat la violență și hărțuire sexuală împotriva minorelor

 

Alexandru Bălan, zis „Colo” în mediul online, a intrat în atenția publică după ce a postat un clip pe contul său de YouTube în care istiga la agresiune și hărțuire sexuale la adresa adolescentelor care se îmbraă provocator. La scurt timp, Poliția Română s-a autosesizat și a fost deschisă o anchetă.

Abia după ce autoritățile au intervenit, Alexandru Bălan a recunoscut ca a greșit și a publicat un video pe canalul său, în care își cere scuze pentru toate cuvintele ofensatoare pe care le-a adus la adresa minorelor, în clipul său. 

„Dacă stau acum să gândesc la rece chestia asta, a fost o glumă extraordinar de proastă, recunosc lucrul ăsta şi vreau să vă spun că îmi pare rău. Acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani, îmi cer scuze în mod oficial pentru că videoclipul meu a deranjat”, a spus Alexandru Bălan, precizând că afirmațiile au fost, de fapt, doar o glumă proastă.

Mai mult de atât, Alexandru Bălan a mărturisit că tot conținutul de pe canalul său cu peste 850 de mii de urmăritori este “înflorit” de dragul audienței. Printre cele exagerate, aflându-se și clipul care i-a adus probleme cu legea.

A descris cu lux de amănunte cum ar batjocori minorele

 „La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici “Oh! Cine-i tăticul tău”, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă… Eu am nişte fetişuri mai ciudate, ştii, gen, adică aia se vedea că-i place şarpele. Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate“, a spus Bălan pe stream-ul live.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest